Highgrove är en välrenommerad arrangör av konferens- och gruppresor. Vi är specialister på att hitta de verkliga pärlorna för spännande, annorlunda och minnesvärda resor. Både runt om i världen och här hemma i Sverige.

Men Highgrove är mer än bara en traditionell researrangör. Vi vill också se oss som din personliga projektledare. För ska en konferens- eller gruppresa bli ett minne för livet gäller det att allt är förberett och välplanerat. Innan ni åker. Vare sig ni är två eller femhundra deltagare.

Efter 20 år i branschen vet vi också hur viktigt det är att alla delar av resan håller ihop. Därför hjälper vi till både med att välja rätt resmål och koppla det till spännande arrangemang och aktiviteter. Där allt är väl avpassat både för syftet med resan och till de resenärer som ska följa med.

Vi har möjlighet att ta hela ansvaret för er resa där vi alltid lägger fokus på helheten. Resmål som är spektakulära och storslagna eller små pittoreska och avkopplande paradis. Boende på världens mest exklusiva hotell eller vildmarksliv i tält. Arrangemang och aktiviteter som skapar rätt förutsättningar för givande möten, stärkta relationer och nya möjligheter. En helhet som gör att ni kan koncentrera er på att mötas, samtala och utvecklas. Både som individer och som grupp. Allt annat sköter vi. Andra kallar det skräddarsydda resor. Vi kallar det Highgrove.

Många av våra kunder har upptäckt fördelarna med vårt sätt att anordna resor och kommer därför tillbaka till oss, år efter år. Vill du ha samma genomslagskraft på din konferens eller gruppresa? Nyfiken på hur vi kan arrangera den?

Välkommen med på en oförglömlig resa!

Annika Höglund
VD, HighGrove

annika@highgrove.se